LIJEPA BRINETA

Zagrepčanka Tina Živković nova je kraljica Hrvatske

26.05.2015 u 14:35

  • +17

Tina Živković nova je kraljica Hrvatske

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: J. Regović/S. Zinaja

Bionic
Reading

Tina Živković, 21-godišnjakinja iz Zagreba, nova je kraljica Hrvatske

Hrvatska ima novu kraljicu!

U KD-u Vatroslav Lisinski Tina Živković iz Zagreba proglašena je najljepšom od dvanaest finalistica. Dvadesetogodišnjoj kraljici Tini pratilje su prva princeza Petra Korača te druga princeza Ines Kelava. Tešku odluku o odabiru najljepše među dvanaest ljepotica iz cijele Hrvatske donio je stručni žiri u kojem su odlučivali glumica Ankica Dobrić, manekenka Kim Kosanović, vaterpolist Marko Pavičić, bivša manekenka Ivančica Pahor i drugi.

U prepunom Vatroslavu Lisinskom finalistice su se predstavile u najboljem izdanju, a ispred stručnog žirija i posjetitelja prošetale su se u ležernoj odjeći, kupaćim kostimima, tradicionalnim vjenčanicama i večernjim haljinama.

Kroz glamuroznu noć odluke posjetitelje su vodili Doris Pinčić i Dalibor Petko, a svoje najpopularnije hitove zapjevali su glazbenici Učiteljice, Alen Bičević, Monique te plesna skupina Megablast

After party izbora održan je u Kavani Lisinski, u kojoj su ljepotice i pobjednica slavile uz obitelj i prijatelje, a Tina Živković po prvi puta se predstavila javnosti kao kraljica Hrvatske 2015.