ZLATNA OD GLAVE DO PETE

Amal u skupim dizajnerskim krpicama zasjenila i Georgea

26.05.2015 u 09:48

Bionic
Reading

George Clooney trenutačno promovira novi film 'Tomorrowland', a ljupka supruga Amal prati ga čim joj to poslovne obaveze dopuštaju. Iako je propustila londonsku premijeru, blistala je uz njega u Tokiju

Glumac George Clooney sa suprugom Amal bio je i više nego raspoložen na Roppongi Hillsu u Tokiju, gdje su zajedno pozirali na crvenom tepihu.

Uspješna 37-godišnja odvjetnica zasjenila je slavnog supruga u glamuroznoj žutoj haljini, ali s obzirom na slatkorječive izjave koje glumac često dijeli s medijima, to mu sigurno nije smetalo.

Za crveni tepih u Tokiju Amal je odlučila odjenuti upečatljivu haljinu od satenske svile modne kuće Maison Margiela čiji je glavni dizajner modni enfant terrible John Galliano. Haljina prekrasnog kroja koja sa strane ima presvučene gumbiće izrađena je posebno za nju. Modna ikona zna da ne treba pretjerivati pa je uz svilenu satensku haljinu s cvjetnim ukrasom na ramenu izostavila nakit.
 
Štikle s potpisom Manola Blahnika bojom su odgovarale haljini, a zlatna torbica koja košta 5.450 dolara ili 37.800 kuna, također je bila s potpisom, i to draguljarske kuće Bvlgari

Osim toga, kada je javnosti pokazala vjenčanicu Oscara de la Rente, bilo je sasvim jasno da Amal ima stila i voli ga isticati.