LJETNI HIT

Suknje u kojima ćete biti totalno chic

26.05.2015 u 08:55

  • +17

Nose se suknje na prugice

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Prugice će definitivno biti vladarice ljetnog looka, pa nema smisla igrati na sigurno i nositi ih samo na majicama i košuljama. Suknje na prugice različitih dužina i krojeva pravi su magnet za poglede. Iako ih obično nosimo uz jednobojne topove, zašto se ne biste odvažili i modno riskirali te ih hrabro kombinirali s cvjetnim printom ili prugicama različite debljine

Kad se u veljači glumica Sienna Miller pojavila u suknji i majici na prugice s potpisom pariškog dizajnera Josepha Altuzarre iz aktualne kolekcije za proljeće i ljeto, nisu se stale nizati pohvale na račun sjajnog stylinga lijepe glumice. Alzuzarra je identičan styling pokazao na modnoj reviji, a Sienna je dokazala da su vječne prugice modni hit i ove sezone, ali i da su neka modna pravila stvorena da se krše. Sienna je s lakoćom isfurala taj look, a kombinaciju je upotpunila crnim sandalama s remenčićima s potpisom Sonije Rykiel.

Naučili smo da se prugice mogu sjajno slagati s drugačijim prugicama, ali i da mogu biti odličan dodatak cvjetnom printu, što je nedavno pokazala plavokosa američka glumica Jaime King, znalački uparivši majicu na prugice i pencil suknju s cvjetnim printom, no zašto ne biste pokušali s obrnutom kombinacijom?

Ove sezone, osim užih suknji pencil kroja i dužine do ispod koljena ili sredine lista, jako su popularne i one retro zvonolike. U suknji na prugice s potpisom Tibi na jednom se događanju nedavno pojavila i Severina te je sjajno izgledala u elegantnom chic outfitu. Svoj styling podredila je efektnoj suknji i nije pogriješila.

Trendi suknje na prugice različitih dužina i krojeva mogu se pronaći u lancima ulične mode poput Zare i Manga, ali i u najpoznatijem web dućanu Asos, a kakva je ponuda, pogledajte u našoj fotogaleriji!