KAKAV PRIZOR!

O ovoj će se prelijepoj haljini još dugo pričati

25.05.2015 u 10:31

  • +8

Haljine s crvenog tepiha u Cannesu (zadnja večer)

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Sienna Miller svojim fantastičnim modnim odabirima svaki put iznova potvrđuje status modne ikone

Kad je u pitanju moda, Sienna Miller, po mnogima jedna od najbolje odjevenih glumica u Hollywoodu, nikad ne griješi.

Zgodna glumica bila je kraljica crvenog tepiha premijeri filma 'Glace Et Le Ciel' ('Ice and Sky') u Cannesu u prekrasnoj haljini kuće Gucci. Tridesettrogodišnjakinja je izgledala poput princeze u toj prelijepoj kreaciji nježne nijanse plave sa zanimljivim cvjetnim pojasom bež boje koji joj je naglasio besprijekoran struk.

Gornji dio ove kreacije uski je top od kože, a ostatak haljine načinjen je od raskošne čipkaste tkanine. Iako se na prvi pogled ne bi reklo tako, ova neobična kombinacija zajedno besprijekorno funkcionira pa je Sienna bila u središtu pozornosti.

Styling je začinila šarmantna frizura s malim pletenicama i odličan make-up. Britanska ljepotica zasjenila je i mnoge druge ljepotice koje su prodefilirale crvenim tepihom, između ostalih i Michelle Rodriguez, Laetitiju Castu te brazilsku manekenku Izabel Goulart.

Lijepa plavuša ove je godine bila članica žirija u Cannesu u uglednom društvu slavnih faca iz svijeta filma među kojima su bili i Joel Coen, Sophie Marceau, Rossy de Palma i drugi.