OSVAJA JEDNOSTAVNOŠĆU

Ovo je jedna od ljepših haljina s crvenog tepiha

22.05.2015 u 13:47

  • +2

Doutzen Kroes

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Za razliku od svojih slavnih kolegica koje su se u Cannesu odlučile za vrlo smjele haljine koje malo ostavljaju mašti, lijepa Nizozemka odjenula je nešto sasvim drukčije i oduševila

Premda smo u posljednje vrijeme na svečanim događanjima kao što su Met Gala i Cannes viđali vrlo smjele opravice slavnih ljepotica, nizozemska manekenka odlučila se za posve drukčiji pristup - vrlo elegantnu haljinu za koju je dobila samo odlične ocjene.

Doutzen je svojom sofisticiranom pojavom uspjela zasjeniti slavne ljepotice u Cannesu koje su paradirale u golišavim kreacijama.

Kroes je bila pravo osvježenje u neobičnoj haljini jednostavnog kroja koja je lijepo naglasila njezino skladno tijelo. Ravno krojena duga haljina iz kolekcije Artisanal belgijske modne kuće Maison Margiela, čije je glavno dizajnersko ime John Galliano,lijepe crvene boje, bila je savršen odabir za plavokosu manekenku.

Ova upečatljiva kreacija bez rukava na leđima te ukrašena velikom mašnom odlično je izgledala na vitkoj i visokoj Doutzen.

Inače, Martin Margiela, osnivač kuće Maison Margiela, nakon završetka studija na prestižnoj Royal Academy of Fine Arts u Antwerpenu radio je i za Jeana Paula Gaultiera, a neko vrijeme bio je i kreativni direktor kuće Hermès.  Margiela se iz modne kuće koju je osnovao pod svojim imenom povukao u prosincu 2009, a prošle je godine za kreativnog direktora modne kuće Maison Margiela postavljen je kontroverzni John Galliano