SLAVNE LJEPOTICE

Noć dubokih dekoltea u Cannesu

22.05.2015 u 09:40

  • +8

Duboki dekoltei zavladali crvenim tepihom u Cannesu

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Crvenim tepihom filmskog festivala u Cannesu koji se održava 68. godinu zaredom prodefilirale su poznate ljepotice u haljinama sa smjelim dekolteima

Slavne ljepotice kao da su se natjecale čija će kreacija biti odvažnija.

Irina Shayk, Lara Stone, Chanel Iman, Toni Garrn i Gigi Hadid uskočile su u vrlo smjele kreacije koje su bile naglašeno seksi.

Manekenka Gigi Hadid bila je u bijeloj dugoj opravi Toma Forda s upečatljivim dekolteom koji joj je jedva pokrio grudi. Styling je upotpunila sjajnim sandalama (Aquazurra) i jednostavnom frizurom.


Ni njezina sestra Bella Hadid nije bila ništa manje zapažena. Tamnokosa ljepotica prošetala se Cannesom s raskošnim dekolteom, a Lily Donaldson, Victorijina anđelica, privlačila je poglede u vrlo otvorenoj crnoj haljini.

Kraljica burleske Dita Von Teese također je pokazala svoj moćni dekolte u neobičnoj peplum-haljini ruske dizajnerice Ulyane Sergeenko s retro vibrom. Dita, pravim imenom Heather Sweet, nosila je svoju prepoznatljivu frizuru s laganim valovima i dakako crveni ruž.

Bivša supruga Marilyna Mansona ovu upečatljivu kreaciju upotpunila je vintage cipelama na petu, ogrlicom od rubina Chopard i odgovarajućim naušnicama.

Dita (42) je u nedavnom intervjuu za Marie Claire otkrila da često kupuje vintage odjeću na poznatoj web stranici Etsy, a sama boji kosu.

'Svaka dva tjedna moram obojiti izrast. Plavuša sam i izrast se jako vidi na crnoj kosi', rekla je Dita.