RUTINA SLAVNE GLUMICE:

'San mi je važniji od jutarnjeg šminkanja'

21.05.2015 u 18:42

Bionic
Reading

Holivudska glumica Katie Holmes otkrila je da će radije ujutro malo dulje spavati nego da to vrijeme utroši na šminkanje

Budući da voli spavati, Katie Holmes otkrila je za The Telegraph da je osmislila svoju malu rutinu, a sve da bi što dulje ostala u toplom krevetu.

'Imam jako zgusnut raspored i ako želim dulje spavati, ujutro moram biti brza. Zato se izležavam do zadnje sekunde pa se brzo spremim za 20 minuta', rekla je Katie, glumica koja se nakon burnog razvoda od Toma Cruisea potpuno posvetila kćeri Suri i karijeri.

Prije šminkanja popije oko litru vode, a za njegu kože koristi brend Olay, posebno tonik za čišćenje lica, koji stavlja dva puta na dan.

Kako je često u New Yorku, ali i Kaliforniji, Katie kaže da ima različite potrebe. U Velikoj Jabuci lice čisti češće jer joj se čini da je zrak prljaviji, a u Kaliforniji pije više vode jer je suši, pa se brine da joj koža ne dehidrira.

Osim što se ponekad našminka i u automobilu, jedina stvar koju uvijek ima u torbici je rumenilo: 'Nikada ne znate što vas čeka tijekom dana, a s malo rumenila odmah izgledate svježe i ljepše.'