NAGRADNJAČE

Poklanjamo nove Batiste šampone za suho pranje kose

20.05.2015 u 13:52

Bionic
Reading

Kako u 5 minuta napraviti trendy frizuru i kakve će se frizure nositi ovog ljeta saznajte na drugom 'Try It Dry' hair show-u, a Batiste čitateljice tportala daruje novim proizvodom

Na modelima različitog tipa i boje kose profesionalna stilistica će svakodnevno od 17 do 21 sat demonstrirati kako u samo 5 minuta nečistu kosu transformirati u atraktivnu modernu frizuru. Ovom prilikom i same posjetiteljice dobit će mogućnost da im kosa zasja u punom sjaju i poprimi drugačiju formu i puni volumen, dovoljno je u BIPA drogeriji kupiti jedan primjerak Batiste šampona za suho pranje. Osim nove frizure kupci Batiste-a tijekom 'Try It Dry' showa na poklon će dobiti i 50 ml šampona za suho pranje.

Batiste profesionalci - XXL, Blush, Dark & Deep Brown i Cherry pokazat će kako kosa u svakoj prilici može izgledati lijepo, bez nužnog odlaska frizeru. Na drugom 'Try It Dry' hair showu zainteresiranima će također biti predstavljeni noviteti i svjetski trendovi u uređivanju kose, a stilistica će posjetiteljima biti na raspolaganju sa savjetima za zdravu i lijepu kosu.

Kosa je dodatak koji se nosi svaki dan, stoga je preporučljivo da se o njoj brinemo i učinimo ju što ljepšom, poručuju iz Batiste-a. Posjetite drugi 'Try It Dry' hair show-u uljepšajte svoju kosu i saznajte zašto je baš Batiste na mnogim svjetskim listama top proizvoda za njegu kose proglašen 'must have' artiklom za uljepšavanje kose.

Svi Batiste šamponi za suho pranje do 31.05.2015. bit će povoljniji 25% u svim drogerijama BIPA-e. Akcija je pokrenuta u sklopu BIPA-ine promo kampanje za lijepu kosu, a ovom prilikom posjetitelji će se moći informirati i savjetovati o navikama i trikovima važnim za zdravu i lijepu kosu, kao i o Batiste šamponima za suho pranje.

Batiste šamponi za suho pranje kose tajno su oružje za oživljavanje kose i u užurbanoj svakodnevnici brzinsko rješenje za dobar izgled koji zahtijeva puno pažnje. Podsjetimo, Batiste je u Hrvatskoj prisutan u nekoliko varijanti - XXL, Blush, Dark & Deep Brown i odnedavno Cherry.

Batiste tri čitateljice tportala daruje novim proizvodom, a dobitnice su Jadranka Badanjak (Oštarije), Regina Rocai Josipa Perhat izZagreba.