ZA VRUĆE DANE

Sandale s kojima nećete pogriješiti ovoga ljeta

20.05.2015 u 08:44

  • +35

Sandale

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Tijekom vrućih ljetnih dana najpraktičnija i najudobnija obuća definitivno su ravne sandale s kojima bez puno truda lako možete postići chic izgled

Koliko god elegantne i seksi bile visoke pete, mora se priznati da im praktičnost nije najjača strana, pogotovo tijekom vrućih i sparnih ljetnih dana. Stoga se investicija u udobne i trendi modele ravnih sandala brzo isplatiti jer ćete u njima ionako provoditi najviše vremena.

Ove sezone naglasak je na modelima s debljim gumenim potplatom, a oni su idealan izbor za casual sportske kombinacije. Sjajno se kombiniraju uz boyfriend traperice i midi suknje, a mogu biti i dobar izbor za maksi haljine jednostavnijeg kroja.

Nezaobilazne na gradskim ulicama ovoga ljeta bit će i gladijatorice te se mogu pronaći u gotovo svim lancima ulične mode. Gladijatorice, pogotovo one koje čiji remenčići dosežu sve do koljena, prava su statement obuća, ali treba ih znati nositi. Lako se kombiniraju uz vruće hlačice i ljetne haljinice, no njihova velika mana je to što zaista ističu svaku nepravilnost i preduvjet za njih su besprijekorno vitke noge. No kompromis se nudi modelima s remenčićima i konopčićima koji se vežu oko gležnjeva, a uz njih možete nositi hlače trendi dužine do iznad koljena, kao i maksi haljine i suknje.

Ljubiteljice elegantnijeg looka odlučit će se za minimalističke modele s nekoliko remenčića koji se ne ističu, već puštaju ostatku outfita da priča modnu priču.

Iako najčešće kupujemo obuću u crnoj ili smeđim nijansama, ljeto je idealno vrijeme za eksperimentiranje s bojama, uzorcima i printovima te igranje modnih igrica. Nemojte igrati na sigurno, već se odlučite za sandale u bojama i one s metalik sjajem, koje su ovoga ljeta totalni hit, a kakvi se sve modeli i po kojim cijenama mogu pronaći u dućanima, pogledajte u našoj fotogaleriji.