NEVEN CIGANOVIĆ

Tarik umalo postao 'Milijunaš na ulici'

05.10.2009 u 15:15

Bionic
Reading

HTV nas je ove sezone nemalo iznenadio svojim novim pristupom u borbi za gledanost. Za svoje gledatelje odlučio se boriti preko skandala uslijed kojeg su skoro glave padale

Zbog svoje nesmotrenosti i nekulture, Tarik Filipović, voditelj najgledanijeg televizijskog showa u Hrvata, kviza 'Milijunaš', skoro je postao 'Milijunaš na ulici' zaključio je mudro naš bloger Plastik Fantastik. Inače uvijek simpatičan TV voditelj i glumac, u jednoj od svojih emisija 'Milijunaša' ničim izazvan odlučio je javno iznijeti svoj stav o tome što se događa s novcem od humanitarki koji je imao 'posebne' namjere, što je zatim izazvalo lavinu reakcija.

Dok je slučaj Tarik naveliko mamio pažnju javnosti, pokušaj Nove TV nazvan 'Gotovčevi' nije zanimao nikoga. Zato je priču o 'najskandaloznijem' hrvatskom paru ubrzo zamijenila priča o novom IT paru, Šelendićima, koji, sudeći po dosad viđenom, garantiraju dosta materijala za zabavu. Još jedna 'drama' prošlog je tjedna potresala hrvatsku javnu scenu, a onima željnim skandala popunjavala apetite. Ni Cigi je nije mogao previdjeti pa je par rečenica posvetio nevoljama u bračnom raju Ive Majoli i poduzetnika Stipe Marića. Što točno, pročitajte u novom postu bloga Plastika Fantastika.