KAKVA LJEPOTICA

Prepoznajete li slavnu glumicu u bikiniju?

18.05.2015 u 20:18

Bionic
Reading

Lupita Nyong'o naučila nas je da se divimo njezinim odličnim odabirima svečanih haljina za crveni tepih, ali sada pokazuje da ima smisla za modu i kada je stajling za plažu u pitanju

Savršeno vitka u tirkiznom mini bikiniju, Lupita je sigurno plijenila pažnju, a sa šeširom i metaliziranim naočalama, posljednjim krikom mode, bila je poput prave dive.

Oskarovka je ovih dana, poput drugih filmskih zvijezda, u Cannesu zbog 68. po redu filmskog festivala, a slobodne je trenutke iskoristila za opuštanje uz bazen u hotelu Eden Roc.

Tridesetdvogodišnja glumica inače je više puta modno briljirala na crvenom tepihu, pa tako i na otvorenju festivala u Cannesu. Nosila je prelijepu plisiranu haljinu zelenkastih tonova ukrašenu cvjetovima, a za nju su je izradili dizajneri iz modne kuće Gucci. Lepršava haljina samo je jedna od divnih kreacija koje je uspješna glumica odlično izabrala za crveni tepih. Nakon što je prošle godine zablistala u crvenoj haljini s plaštem dizajnera Ralpha Laurena na dodjeli Zlatnih globusa, svaka njezina iduća haljina ljepša je i posebna na svoj način, pa se Lupita zasluženo nalazi na vrhu modnih ljestvica prema odabiru publike i kritike.