NAGRADNJAČE

Poklanjamo mlijeko za zaštitu kože tijela Uriage Bariesun

18.05.2015 u 11:00

Bionic
Reading

Mlijeko za zaštitu kože tijela s vrlo visokim zaštitnim faktorom, Uriage Bariesun SPF50+, sadrži tri zaštitna filtra koji štite kožu od štetnih UVA i UVB zraka, ali i Uriage termalnu vodu te hidratantne sastojke koji sprečavaju isušivanje kože. Uriage tri čitateljice tportala daruje mlijekom Uriage Bariesun SPF50+

Vrlo visoka zaštita zahvaljujući novom kompleksu za zaštitu sa samo tri zaštitna filtra koji štite od UVA i UVB zraka. Također sadrži Uriage termalnu vodu i hidratantne sastojke koji sprečavaju isušivanje kože.

Nemasne i fluidne teksture, lako se nanosi i brzo se upija. Preporučuje se osobama vrlo svijetle puti, kao i osobama osjetljivima na sunce.

Glavni sastojci: Zaštitni kompleks - Tinosorb M, BMDBM i oktiltriazon. Aquaspongini za hidrataciju, Uriage termalna voda te vitamini E i C.

Način uporabe: Obilno nanijeti prije izlaganja suncu. Ponoviti nanošenje u redovitim razmacima, naročito nakon kupanja ili vježbanja.

Specifičnosti:
Inovativna kombinacija sa samo tri zaštitna filtra za potpunu zaštitu od sunca. Bez oktokrilena, parabena i alkohola.

U ljekarnama i dućanu Formasana, Teslina 13, Zagreb

Preporučena cijena: 184 kuna

Tportal i Uriage poklanjaju vam tri mlijeka za zaštitu kože tijela s vrlo visokim zaštitnim faktorom Uriage Bariesun SPF50+, a dobitnice su Dubravka Lubina, Hana Modrić i Matea Grabovica.