ZLATNA VOJVOTKINJA

Efekt Kate Middleton jači je no ikada

06.05.2015 u 10:49

Kate Middleton

Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Suzanne Plunkett

Bionic
Reading

Kate Middleton oduvijek je bila modna ikona i sve što odjene, posebno iz lanaca ulične mode, znalo se rasprodati i u nekoliko sati. No otkad je rodila malenu Charlotte, 'efekt Kate' dobio je nove razmjere

Kate Middleton izašla je ispred bolnice St. Mary nekoliko sati nakon što je rodila djevojčicu tešku oko 3.700 grama, i oduševila okupljene u cvjetnoj haljini svoje omiljene dizajnerice Jenny Packham.

Odmah nakon toga započela je sumanuta potražnja za haljinom, cipelama i bijelom dekicom u koju je bila umotana malena djevojčica.

Tako jee-Bay potvrdio da se potražnja za haljinom vojvotkinje od Cambridgea povećala za čak 208 posto i tražile su se kreacije koje imaju takav cvjetni uzorak i kroj.

Nadalje, potraga za što sličnijim cipelama poput onih s potpisom Jimmy Choo porasla je za 131 posto. Nevjerojatno, ali za isti postotak porasla je i prodaja viklera za kosu jer su njene obožavateljice očito poželjele identične valovite pramenove.


Bijela dekica u kojoj je svijetu predstavljena malena princeza tražila se za 149 posto više nego inače.

Obožavatelji kraljevske obitelji čak su pratili i modni stil malenog Georgea i princa Williama pa je porasla prodaja plavih vesti za 28 posto.