NEOPTEREĆENA LJEPOTICA

Cindy Crawford i bez šminke izaziva zavist

06.05.2015 u 09:50

Bionic
Reading

Manekenka Cindy Crawford i s 49 godina spremna je izaći na pistu u bilo kojem trenutku, a nove fotografije, na kojima je bez šminke, izazivaju zavist

Uspješna manekenka ovih dana opušteno uživa sa suprugom Randeom Gerberom i obitelji. Nakon što je neki dan šopingirala u njegovu društvu objavila je fotografiju na kojoj zajedno ispijaju piće. Ispod fotografije napisala je da je u kući Gerberovih svaki dan praznik Cinco de Mayo, a suprug nosi i velik slamnati šešir.

Nakon ugodnog druženja Cindy je obavljala razne obaveze u vrlo ležernom izdanju, a čini se kao da uopće nema make-upa

Uz kosu povezanu u visok rep i kraću jaknicu, odjenula je trendi kariranu košulju, uske traperice i slip on tenisice. Njezina vitka linija doista izaziva divljenje, a uz ovakav outfit, na prvi pogled se može reći da izgleda poput dvadesetogodišnjakinje.

Cindy je poznata kao velika zagovornica zdravog načina života, a među prvima je započela trend snimanja treninga koje su žene mogle isprobati u svojim domovima.

Više je puta istaknula da posljednjih godina nije toliko opterećena svojim izgledom i puno joj je važnije da bude zdrava, ali njezina figura i dalje izaziva čistu zavist.