NAGRADNJAČE

Osvojite poklon-pakete proizvoda Aussie

05.05.2015 u 13:10

Bionic
Reading

Nitko ne želi beživotnu kosu koja samo lijeno pada, već prelijepu kosu koja ima volumen i sjaj. Aussie je baš zbog toga osmislio i predstavio vrhunsku liniju koja nudi baš pravu količinu čvrstine, bez ljepljive kacige na glavi koju svi mrzimo

Linija je krcata egzotičnim biljkama iz vrućih australskih divljina zbog kojih ćete izgledati privlačno i divlje koliko želite… i zbog kojih tvoja kosa miriše toliko dobro da bi je mogli pojesti.

Nova linija uključuje dvije pjene i dva spreja, a svaki ima dvostruko djelovanje (da, da čak i proizvodi multitaskaju): Miracle Styling Mousse Volume + Conditioning diže tvoju kosu visoko koliko god ti to želiš, a istovremeno i njege kako bi tvoja kosa ostala u tip top stanju.

Miracle Styling Mousse Curl Define + Shine pobrinut će se da tvoje kovrče budu sjajne, velike, a ne krute i ukočene. Ova pjena ukrotit će predivne kovrče i osigurati da ostanu lijepo definirane te dodati mrvicu sjaja kako bi tvoja kosa privukla svu potrebnu pozornost.

Miracle Hairspray Volume + Hold tu je kako bi se pobrinuo da tvoji iznenadni freestyle pokreti ne bi uništili vau-vau-volumen te nudi baš pravu količinu čvrstine kako bi svaka vlas ostala gdje treba. Sličnim sjajem i čudima puna je limenka Miracle Hairspray Shine + Hold koja tvojoj kosi daje vrhunski sjaj, ali i malo čvrstine, za sjajnu kosu koja se ponaša baš kako ti želiš.

Aussie i tportal daruju trima čitateljicama poklon-pakete proizvoda Aussie, a dobitnici su Marko Hodak(Plitvička Jezera), Renata Jažić (Tenja) i Anita Kepić(Metković).