NEOBIČNE KREACIJE

Oskudnom haljinom nadmašila čak i Kardashianku i J. Lo

05.05.2015 u 09:21

  • +9

Beyonce, Kim Kardashian i Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Na crvenom tepihu ovogodišnjeg Met Gala bala bilo je doista vruće jer su se slavne dame itekako pobrinule da sve oči budu uprte u njih. Da se slučajno dodjeljuje nagrada za najoskudnije kreacije, žiri bi se teško odlučio između Beyonce, Kim Kardashian i Jennifer Lopez

Tema ovogodišnjeg bala bila je inspirirana Kinom, a većina zvijezda dala si je oduška i zamolila dizajnere za posebne kreacije. Uzmemo li u obzir da je ulaznica za bal koštala 25.000 dolara, slavne su se žene itekako istrošile, a sve da bi bile u središtu pažnje.

Prvo mjesto za najoskudniju haljinu možda bi dobila pop diva Beyonce. Potpuno prozirna haljina nije puno toga skrivala, a sjajni kamenčići bili su postavljeni tek na strateška mjesta. Modna kuća Givenchy za nju je napravila bezobrazno seksi haljinu koja pokriva tek intimne dijelove tijela, a da bi bila još spektakularnija, pjevačica je nosila štikle s dodatnom platformom. Kroj sirene nikada nije lako nositi i teže se u njoj kretati, a uz takve cipele, Beyonce je morala biti vrlo oprezna da se ne spotakne.

Kraljica reality showa Kim Kardashian još je jednom dala sve od sebe kako bi bila u središtu pažnje. Baš poput Beyonce, odabrala je prozirnu haljinu kroja sirene ukrašenu bijelim kristalima i perjem u donjem dijelu. Kreacija Roberta Cavallija Kim je osigurala svu moguću pažnju čim je stupila na crveni tepih ispred Muzeja suvremene umjetnosti.

Pjevačica Jennifer Lopez poznata je po drskim kombinacijama, ali i ona je ovaj puta otišla korak dalje. O njezinoj haljini Versace sigurno će se još dugo pričati, baš kao i o zelenoj kreaciji s dubokim dekolteom istog dizajnera kojom je 2000. na dodjeli Grammyja podigla veliku prašinu. Upravo je zbog nje Googleov tim osmislio Google Image Search.

Ovaj puta Versace je za J. Lo napravio vatrenocrvenu haljinu prepunu sjaja s prozirnim dijelovima i naravno da je, kao i uvijek, izgledala besprijekorno.