ODLIČAN OUTFIT

Ne znate što odjenuti? Pogledajte slatku Lily

02.05.2015 u 09:06

Bionic
Reading

Već neko vrijeme mlada glumica Lily Collins nosi titulu nove modne ikone. Slatka brineta pokazala je da ima besprijekoran osjećaj za modu, odlično iskombiniravši trendi traperice tzv. 'boyfriend' kroja

Lijepa kći Phila Collinsa ne oduševljava samo na crvenom tepihu. Njezine su casual kombinacije uvijek s puno stila, a baš nam se sviđa kako je uparila stiliziranu military jaknu, 'komandosicu', hlače tzv. 'dečkovog' kroja i moderne natikače otvorenih prstiju.

Glumica koju smo vidjeli u filmovima 'The Love, Rosie' ili 'Mirror, mirror', uživala je u slobodnom danu u ovoj casual kombinaciji koja joj odlično stoji.

Ova 26-godišnjakinja oduševila je mnoge kad je svoju dugu kosu nedavno ošišala na modernu pixie frizuru, a za ovu nije pretjerivala s make upom.

Odličan dnevni styling upotpunila je modernom torbom s resama i sunčanim naočalama. Za ovaj casual look zaslužila je čistu peticu.

Inače, ljupku glumicu vidjet ćemo i u romantičnoj komediji 'How to be Single' sa zvijezdom '50 nijansi sive' Dakotom Johnson, Danom Stevensom i Rebel Wilson.