ZA SVAKU PRILIKU

Nosi vam se bijela boja? One znaju kako

03.05.2015 u 08:00

  • +3

Komadi u bijelom

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Čim zatopli, bijela je jedna od omiljenih boja, posebno ljeti jer vrućine lakše podnosimo u svijetlim nego tamnim krpicama. Tražite li inspiraciju za nositi bijele stylinge od glave do pete, holivudske ljepotice imaju nekoliko odličnih ideja

Bez obzira na to tražite li dnevnu, ležernu ili poslovnu varijantu potpuno u bijeloj boji, možete biti trendi uz pravi odabir detalja poput torbice, cipela i malo nakita.

Čipka je uvijek dobrodošla za kakvo romantično događanje, a posebno je lijepa u bijeloj boji. Glumica Jennifer Morrison na jednom je događanju zgodno uparila nekoliko uzoraka na bijeloj bluzi i suknji s rupicama izvezenim koncem. Vi na takvu suknju možete odjenuti i običnu majicu pa je obogatiti ogrlicom u omiljenoj boji.

Bijela haljina za večernji izlazak? Zašto ne. Baš kao što je to učinila Isabel Lucas i odabrala haljinu s detaljima oko ovratnika i rukava, možete i vi, a ako nemate nešto slično, nakit je uvijek spas u zadnji čas.

Manekenka Rosie Huntington-Whiteley bijelu ležernu haljinu opasala je tankim pletenim remenom u struku, jer haljina je idealna za svakodnevni look, a za ultimativni šik u bijelom slobodno kopirajte Victoriju Beckham

Nemojte zaboraviti na bijele hlače ili čak traperice uz košulju ili top, jer te su kombinacije idealne za odlazak na posao ili druženje s ekipom, a ljepota bjeline u tome je što vam dopušta igru detaljima i originalan stil odijevanja.