NAGRADNJAČE

Poklanjamo svečano odijelo iz ponude Metro Cash& Carry-ja

29.04.2015 u 12:37

Bionic
Reading

Kažu da odijelo čini čovjeka. Slagali se ili ne sa tom izrekom, neizbježna je činjenica da svaki muškarac mora barem jednom u životu odjenuti odijelo: maturalno, vjenčano ili pak poslovno, a mi vam poklanjamo svečano odijelo iz ponude Metro Cash& Carry-ja

Krenula je sezona vjenčanja, maturalnih večeri i drugih prigoda u kojima je važno zasjati punim sjajem. Pronalazak idelanog odijela ponekada može biti veliki problem. Kako bi olakšao potragu, ali pritom pazio i na vaš budžet, METRO Cash & Carry, u svoj je asortiman nedavno uvrstio i svečana odijela koja odušavljavaju svojom kvalitetom, dizajnom, ali i cijenom. Jedinstvenom cijenom od 749,99 Kuna, ovo je odijelo pravi hit ove sezone.

Elegantan dizajn upotpunjen detaljima te lagani materijal, čine ovo odijelo idealnim za toplija vremena. Ovo mladenačko odijelo, ali i za one koji se tako osjećaju, dodatno je ukrašeno atraktivnim dizajnom unutrašnjosti, obrisima nebodera velegrada asocirajući tako još jednom, da je ovo odijelo idealno za sve koji žive brzo, ali ipak žele uživati u trenutku te pritom dobro izgledati.

Uz ovo odijelo u METRO-u potražite i modne dodatke koji će dodatno podići vašu pojavu: košulje i leptir mašne.

Samo u METRO Cash & Carry tijekom jedne kupnje, na jednom mjestu uz atraktivne cijene, možete pronaći sve što vam je potrebno za svakodnevni rad, ali i one posebne prilike u vašem životu te životu vaših najdražih. Uz široki asortiman proizvoda, vjerujemo da ćete pronaći ponešto za sebe.

METRO u Hrvatskoj posluje od 2001. godine, a dio je međunarodne METRO Grupe. U Hrvatskoj posluje u sedam gradova kroz osam veleprodajnih centara te putem drive in-a u Dubrovniku.
Ukoliko ste i vi u potrazi za svojim idealnim odijelom posjetite METRO veleprodajne centre u Zagrebu (Jankomir i Sesvete), Varaždinu, Puli, Rijeci, Zadru, Splitu i Osijeku.

One najbrže, METRO daruje jednim odijelom veličine 52, a dobitnik je Lovro Katnić iz Rijeke.