PROLJEĆE JE TU

Dugonoga ljepotica zasjenila konkurenciju na špici

28.04.2015 u 07:06

Bionic
Reading

Topli proljetni dani unijeli su živost na zagrebačku špicu, na kojoj nikad ne nedostaje lijepih šetačica i odličnih modnih kombinacija. Djevojke u veselim outfitima zaposjele su središte Zagreba, na radost prolaznika

Iako najnoviji trendovi nalažu udobnije krojeve traperica, dominacija omiljenih skinny modela još uvijek traje.

Dugokosa ljepotica za kojom su se mnogi okrenuli na špici prošetala se u uskim svijetlim trapericama i nude štiklama, naglasivši svoj najveći adut – duge noge.

Dnevnu kombinaciju upotpunila je kratkom jaknom, bijelim T-shirtom i, naravno, velikim sunčanim naočalama. Točka na 'i' bila je pomno ispeglana kosa s uvijek modernim pramenovima nijanse meda, što je odlično rješenje kada želite samo osvježiti boju kose bez radikalnih promjena.

Djevojke su jedva dočekale proljeće i uskočiti u tenisice, kraće jakne koje naglašavaju struk, a rado eksperimentiraju i s modnim detaljima poput šešira, velikih torbi, šalova…

Ukoliko ne znate kako se odjenuti s obzirom na to da su proljetni dani poprilično nepredvidljivi, sa slojevitom modom nećete pogriješiti. Kardigan s kopčanjem ili bez njega odličan je komad odjeće za ovo prijelazno razdoblje.

Ako ste u potrazi za proljetnim inspiracijama, pogledajte outfite iz naše fotogalerije.