NAJUTJECAJNIJE LJEPOTICE

Uspješne su, bogate i još diktiraju modne trendove

25.04.2015 u 08:00

  • +12

Modne ikone

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Ma koliko im stilovi bili različiti, ove su poznate ljepotice hodajuća modna inspiracija. Stylinzi su im uvijek osmišljeni do zadnjeg detalja, a ono što im je zajedničko definitivno je zavidna količina samopouzdanja zbog kojeg s lakoćom nose i najizazovnije trendove

Iako se zbog trudnoće i posvećenosti obiteljskom životu jedno vrijeme povukla iz javnog života, na modnu scenu sad se vratila u velikom stilu. Sienna Miller više ne njeguje imidž boho chic kraljice kakav je nekoć imala, no i dalje suvereno vlada modnim svijetom i uspješno navigira u moru trendova. Sienna više ne puni novinske stupce ljubavnim aferama, sazrela je, postala majka i niže pamtljivije uloge, a sukladno tome i njezin je stil odijevanja doživio značajne promjene. No i dalje ga želimo kopirati i svako njezino novo izdanje izaziva zavist.

Mama, modna ikona, glumica i uspješna poslovna žena, sve te titule Jessica Alba nosi s jednakom lakoćom. Ljubiteljica ženstvenih kombinacija, boja i casual looka oduševljava svečanim, ali pogotovo svakodnevnim kombinacijama zbog čega je proglašavaju kraljicom street style looka u holivudskim krugovima.

Modni stil Jennifer Lopez glamurozan je, kakav i priliči jednoj divi. Iako njezine svakodnevne kombinacije nisu modno zanimljive, ona je kraljica crvenih tepiha i svečanih događanja. Prelijepa glumica svoje raskošne obline voli pokazivati u seksi kreacijama koje malo toga ostavljaju mašti, a nosi ih s takvim samopouzdanjem da nam ne preostaje ništa drugo nego gledati i diviti se.

Samozatajna Charlize Theron što god da stavi na sebe izgleda senzacionalno. Teško se oteti dojmu da sve i da hoće ova plavokosa ljepotica jednostavno ne može izgledati loše. Njezine dnevne kombinacije uvijek su krajnje jednostavne; voli minimalističke kreacije neutralnih tonova, a za svečanije događaje bira kreacije koje su itekako zapažene, iako oslobođene suvišnih detalja.

Manekenka Rosie Huntington-Whiteley ima zavidan stil, a svako njezino pojavljivanje u javnosti prava je modna inspiracija. Lijepa Britanka uspijeva ono što samo rijetke mogu, u isto vrijeme izgledati nevjerojatno cool, a opet tako seksi.

Kao modna ikona u jako kratkom razdoblju nametnula se najpoznatija odvjetnica na svijetu, Amal Clooney. Žena koje je ukrotila zakletog neženju Georgea Clooneyja, ima zavidnu garderobu, a njezina ljubav prema brendiranim krpicama itekako je vidljiva. Svaki njen izlazak djeluje kao pomno promišljen, a posebno nam se sviđaju otkačeni detalji u stylinzima kojima očito ne može odoljeti.

Victoria Beckham najbolji je model za kreacije koje uspješno prodaje. Često je se može vidjeti upravo u krpicama koje je sama dizajnirala. Elegantna i šik u svakom trenutku, ova je uspješna poslovna žena daleko dogurala od nerijetko neukusnih dana Spice Girls, a kolekcije su joj iz sezone u sezonu sve bolje.

Zaigran, neodoljiv, otkačen, ženstven - sve te riječi opisuju stil glumice Blake Lively koja je zahvaljujući ulozi također modno osvještenije bogatašice s Manhattana Serene van der Woodsen u serije 'Tračerice' preko noći postala modna ikona. No Blake se odijeva puno bolje od lika koji ju je proslavio. Sjajno kombinira printove i boje ne strahujući od modnih kikseva, a svakako pomaže to što svoje krpice nosi sa zavidnom dozom samopouzdanja. Osim toga, ona je jedna od rijetkih holivudskih zvijezda koja si sama slaže stylinge, radi frizure i šminka se.

Njujorška stilistica Olivia Palermo jedna je od najbolje odjevenih žena na svijetu pa njezini modni savjeti imaju težinu, a najbolje stilizira samu sebe. Elegantna i profinjena u svakom trenutku, s lakoćom nosi dizajnerske krpice, ali i one iz lanaca ulične mode, a malo koja ljepotica kombinira ih tako dobro poput nje. Na svom sjajnom modnom stilu izgradila je pravo bogatstvo, a dobar stil ulaznica joj je za najprestižnije svjetske modne događaje koje redovito promatra iz prvog reda.