FASHION GURU:

Kad Tamara zauzme pozu, i cipele se deformiraju

24.04.2015 u 15:19

Bionic
Reading

Na premijeri filma 'Bezvremenska Adeline' okupile su se poznate Hrvatice koje su spremno pozirale zauzevši omiljenu poza u X ili kako to već naš modni kritičar Fashion Guru zove – poza krive noge. Iako je neokrunjena kraljica ove poze glumica Tamara Garbajs, ovaj put ju je uspjela nadmašiti Mia Kovačić

'Sinoćnja premijera filma 'Bezvremenska Adeline' okupila je brojne lijepe Hrvatice, ali nijedna očito ne zna stati kako treba. Mogu ih slobodno nazvati Hrvatice X.

Zgodna voditeljica Edita Misirić još je najnormalnije stala od svih gošći premijere, ali stavila je ogrlicu koja bi bila za primanje kod Kraljice Elizabete ili barem za party kod Donalda Trumpa, jer bi samo on cijenio ovakav nakit. To što paše uz suknju nema nikakve veze.

Tamara Garbajs zauzela je svoju već standardnu pozu 'krive noge', a najdraže su joj kriva stopala, tako da joj se i cipele deformiraju. Vrijeme je da promijeni pozu, ali i da nas konačno iznenadi promjenom svog stila, barem malom.

Mislio sam da će Tamara Garbajs biti pobjednik ovog mini natjecanja poze X, ali jok. Mia Kovačić je ipak najviše rastegnula svoje nožice. Njezina manekenska gracilnost i kratka haljina učinili su svoje. Ako je već pobjednica u pozi, onda je pobjednica i u najboljoj odjevnoj kombinaciji, što je i za očekivati s obzirom na to kakva joj je konkurencija.'