BEZ MANE

Bezobrazno lijepa Charlize nema konkurencije

22.04.2015 u 11:31

Bionic
Reading

Na lijepoj Charlize Theron svaka kreacija izgleda senzacionalnom. Na premijeri filma 'Mad Max: Fury Road' zgodna se glumica pojavila u crnoj haljini jednostavnog kroja mameći uzdahe

Štogod da odjene, plavokosa ljepotica rođena u Južnoafričkoj Republici nema konkurencije!

Jedna od najljepših glumica Hollywooda i djevojka 54-godišnjeg Seana Peanna u ovoj je minimalističkoj haljini, koju potpisuje francuski dizajner Alexandre Vauthier, izgledala bez greške.

Kroj haljine je lijepo naglasio njezino vitko tijelo i savršeno oblikovane noge, a styling je zaokružila sandalama na visoku petu sa seksi remenčićima.

Modne dodatke svela je na minimum, a kosu je podignula u ležernu punđu.

U novoj verziji 'Mad Maxa', osim Charlize, koja je za tu ulogu izbrijala kosu, vidjet ćemo britanskog glumca Toma Hardyja, a pridružio im se i Nicholas Hoult (X-Men, Skins), inače bivši dečko Jennifer Lawrence.

Tridesetdevetogodišnja glumica, koja se pojavljuje i na naslovnicimagazina za svibanjsko izdanje, priznala je da je prije drukčije gledala na starenje žena, pa čak to pomalo i osuđivala.

'Današnje društvo slavi mladost, a na žene koje dođu u određene godine ne gleda se blagonaklono. Sad shvaćam da trebamo slaviti svako životno razdoblje. Moja poruka 20-godišnjakinjama je da se ne boje starenja. To nije tako loše', poručila je.

Charlize je otkrila i da joj je izbrijavanje glave bilo neobično, ali oslobađajuće iskustvo: 'Zbilja je bilo zabavno tuširati se izbrijane glave.'