LAKO ZA KOMBINIRANJE

Košulje i majice bez kojih nećete moći ove sezone

24.04.2015 u 08:03

  • +11

Majice i košulje za proljeće

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Sigurno su vam za oko zapele boyfriend traperice i espadrile kojima biste željeli obogatiti garderobu i biti u trendu, a manje razmišljate o majicama i košuljama kojima biste mogli obogatiti proljetni look

Dobra majica ili košulja jednako je bitna kao i traperice, a u moru modela različitih krojeva, boja i materijala lako se pogubiti. No ono što bi svaka žena trebala imati u ormaru svakako je tanka pamučna košulja koju može odjenuti gotovo na sve. Izbjegavajte umjetne materijale i uložite malo truda i vremena kako biste pronašli tanku košulju od stopostotnog pamuka. Birajte sitne uzroke i prugice, a sigurno nećete pogriješiti odlučite li se na vječnu bijelu boju i nešto udobniji tzv. dečkov kroj, boyfriend.

Topliji dani nezamislivi su posljednjih sezona bez majica od lana. Zbog prozirnosti, bez obzira na boju, odlučan su izbor za slojevit look. Prirodnog su materijala i sjajan izbor za svakodnevno izdanje, a cijene su im uglavnom više nego prihvatljive, ovisno o brendu koji birate. Kad pronađete kroj koji vam odgovara kvalitetom i cijenom, nije loše kupiti dvije-tri u različitim bojama, s tim da svakako jedna od njih bude bijela.

Ove sezone jako je popularan i rupičast vez na topovima, a bez obzira odlučili se na tuniku ili topić bez rukava s popularnim rupicama (eyelet), nećete pogriješiti. Sjajan su izbor za toplije dane i svakoj kombinaciji dat će dozu romantike.

Bluze bez rukava odlične su za proljeće i ljeto, pogotovo tijekom radnog dana. U zatvorenim klimatiziranim prostorima kombinirate ih sa sakoima i vesticama, a nakon završetak radnog vremena u njima možete i u izlazak.

Bez obzira na to volite li više majice ili košulje, kad birate topove, vodite računa o tome da su od prirodnih materijala, pamuka, lana ili svile jer ćete na taj način omogućiti koži da lakše diše i manje ćete se znojiti.