ONA ZNA KAKO

Odličan razlog da ovih dana odjenete 'it' model traperica

21.04.2015 u 13:59

Bionic
Reading

Zgodna glumica koja trenutačno promovira svoj novi film 'Bezvremenska Adeline' pokazala je vitku figuru nakon porođaja u trendovskim trapericama sezone – onima boyfriend kroja

Glumica Blake Lively izgleda senzacionalno iako je, kako sama kaže, tek skinula polovicu kilograma nakupljenih u trudnoći. Prije četiri mjeseca rodila je kćerkicu James, a tijekom posjeta uredu Pinteresta 27-godišnja glumica i vlasnica lifestyle portala Preserve pozirala je u trendovskom outfitu, idealnim za tople proljetne dane.

Modna ikona koja je odabirom odjeće pozornost plijenila i u trudnoći, ovaj put se odlučila za udoban kroj boyfriend traperica s cvjetnim detaljima, baloneru boje breskve s potpisom Rolanda Moureta čija se boja lijepo slagala s izvezenim s cvjetićima na trapericama i bijeloj kraćoj majici koja joj je otkrivala trbuh te svijetloplavim sandalama s potpisom Stuarta Weitzmana.

Blake se na Instagramu pohvalila da su boyfriend traperice brenda Rialto Cherry Blossoms idealan odabir za koji kilogram viška jer dobro pristaju i nakon porođaja.

'Prednost boyfriend traperica #72: Pristaju ti i odmah nakon porođaja', pohvalila se Blake na svom Instagramu.


Lijepa glumica poznata je po besprijekornom stilu, ali i ljubavi prema kuhanju što se nikad ne bi dalo naslutiti na njezinoj liniji. Za razliku do brojnih drugih slavnih ljepotica, Blake ne koristi usluge stilista.

'Nemam stilista i baš zbog toga postala sam jako dobra prijateljica s puno dizajnera, od Christiana Louboutina do Lorraine Schwartz. Obično su stilisti ti koji posjećuje ateljee dizajnera i njihove ureda, no u mom slučaju to sam isključivo ja. Kad god trebam nešto za upotpuniti styling, pošaljem im fotografije i pitam za savjet: 'Koju haljinu da odjenem? Pomuzite mi s izborom nakita i cipela', otkrila je Blake.

Modni uzori su joj mama i glumice Katharine Hepburn i Grace Kelly, a vlastiti stil ne može i ne želi definirati.

'Nadam se da će moj stil uvijek evoluirati. On reflektira moje trenutačne osjećaje, pa jedan dan mogu biti u pink boji poput kakve princeze ili ću imati damski look. Ima stvari koje sam nosila prije pet godina koje sad nikako ne bih odjenula, a nadam se da ću to isto moći reći i za pet godine', kaže ova simpatična modna ikona.