BEYONCE NA COACHELLI

Za ležeran izlazak nabacila krpice od 56.000 kuna!

17.04.2015 u 12:04

Bionic
Reading

Kalifornijski festival Coachella odavno nije samo velik glazbeni događaj, već je i proljetna modna pozornica bez konkurencije, a Beyoncein festivalski outfit bio prava investicija

Dakako, pomodarke iz svijeta showbizza natječu se u svojim kombinacijama, a ove godine Beyonce je izazvala pravu senzaciju u glamuroznoj festivalskoj opravi. U izazovnoj haljini s rasporcima, s velikim šeširom na glavi i u bajkerskim čizmicama, Queen B izgledala je poput prave dive.

Autorica hita 'Flawless' bila je u Saint Laurentu od glave do pete: u prsluku čija je cijena 3.190 dolara i haljini Floral Boheme, za koju je dala 4.790 dolara. Za ovaj styling iskeširala je dakle čak 7.980 dolara, odnosno oko 56 tisuća kuna (samo za ova dva komada odjeće, ne računajući modne dodatke)!

Festivalska moda posljednjih nekoliko godina velik je hit pa se brendovi jako trude zadovoljiti to zahtjevno tržište. Traper-hlačice, lepršave tunike, moda inspirirana 60-ima, cvjetne haljine, vedre boje i hrpa veselih modnih dodataka- sve to daje poseban šarm Coachelli koju ne propuštaju mnoge slavne cure, među kojima su ove godine viđene Alessandra Ambrosio, Kate Bosworth, Kednall Jenner, Nicki Reed, Victoria Justice i dr.

'Moda na Coachelli pod velikim je utjecajem 70-ih… Brušena koža, resice, puno modnih detalja, stil djece cvijeća', kaže modna novinarka Hannah Rogers, blogerica HuffPost UK-a. 

Coachella se ove godine održava dva vikenda zaredom (10. - 12. travnja i 17. - 19. travnja), a popis izvođača zbilja je impresivan: AC/DC, Jack White, Hozier, Bad Religion, Interpol, FKA twigs, Ryan Adams, Kasabian, David Guetta i dr.

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on