KOMBINACIJA ZA PET

Dugonoge ljepotice zavode u najtrendi traper komadu

17.04.2015 u 12:52

Bionic
Reading

Jeans kombinezoni već su neko vrijeme totalni hit, a lijepa glumica Kate Bosworth i manekenka Lily Aldridge ovaj su novi modni trend isfurale s puno stila

Tregerice su se vratile u velikom stilu, a super je stvar to što se mogu nositi i u elegantnoj varijanti uz cipele na petu.

Zanimljiv je modni put kombinezona od radničke odjeće pa do totalno in komada odjeće. Ove sezone naglasak je na nešto užim krojevima koji laskaju figuri koji su inspirirani trenutačno najzanimljivijim modnim razdobljem - 70-ima, a možete ih nositi i uz otkačene cipele s punom petom ili platformom.

I Kate i Lily, koje se mogu pohvaliti besprijekornom linijom, izgledale su fantastično u denim tregericama s trapezastim nogavicama.

Glumici Kate Bosworth, koja slovi kao jedna od najelegantnijih glumica svoje generacije, tregerice Stelle McCartney što prate liniju tijela stoje kao salivene, a uspjeli styling začinila je retro cipelama na petu. Ispod tregerica nosila je usku majicu bez rukava.

Victorijina anđelica Lily Aldridge, inače supruga Caleba Followilla, frontmena benda Kings of Leon, uparila je jeans kombinezon, s jednostavnom uskom bijelom majicom, a točka na 'i' ovog elegantno-sportskog outfita bila je trendi bež torbica s potpisom Thakoona.