VRIJEDI PROBATI

Četiri beauty trika koja će vas sigurno pomladiti

18.04.2015 u 07:54

Bionic
Reading

Ako imate istu make-up rutinu više od 10-ak godina i čini vam se da ta formula više ne daje dobre rezultate, vrijeme je za promjene

Izgledati mlađe nije nemoguća misija, a evo o čemu morate voditi računaprilikom svakodnevnog šminkanja.

Kvalitetan puder ili podloga
Najvažnije je odabrati podlogu pogodnu za svoj tip kože koja se besprijekorno stapa s tenom. Bitno je isprobati različite varijante kako biste došli do one koja je najbolja za vaše lice. Make-up stručnjaci ističu da nas teške podloge mogu samo postarati te predlažu mineralni make-up koji ne stvara efekt maske. Osim toga, ovakvi mineralni puderi ne isušuju kožu, ne ističu bore i ne opterećuju kožu.

377764, 377423, 377742, 377851Šminka za usne
Kako starimo i naše usne postaju nažalost sve tanje. Beauty trik koji make-up stilistica Grace Williams savjetuje jest stvaranje dojma punijih usana. Koristite ruževe neutralnih boja ili sjajila prirodnih nijansi. Izbjegavajte tamnije ruževe ma koliko god bili in!

Obrve
Obrve su ukras na svakom licu, no mogu nas i postarati. Naime s godinama postaju sve rjeđe, a čak se pojavljuju i prve sijede. Da vam se to ne dogodi, obrve morate pažljivo stilizirati i oblikovati. Ako je potrebno, dodatno ih naglasite olovkom ili specijalnim gelom za obrve, piše The Huffington Post.

Rumenilo
Ovo je make-up proizvod koji biste trebali koristiti svaki dan, ističu stručnjaci vizažisti. Samo mrvica rumenila na jagodicama može vas pomladiti u trenu. No oprez, bitno je ne pretjerati s količinom, zato rumenilo nanosite ispred ogledala pod prirodnim svjetlom. Za masniju kožu odaberite rumenilo u kamenu, a za suhu kožu rumenilo u kremi ili gelu.