NAKON 20 GODINA

Dirljiv oproštaj slavne Gisele od modnih pista

16.04.2015 u 11:11

Gisele Bundchen

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Gisele Bundchen, 34-godišnja najbolje plaćena manekenka na svijetu, odradila je svoju posljednju modnu reviju u Sao Paolu, a podršku su joj dali suprug, NFL igrač Tom Brady i njezini roditelji

Slavna Brazilka, jedna od najuspješnijih manekenki svih vremena, karijeru je započela prije 20 godina. Dugonoga ljepotica prisjetila se svojih početaka objavivši na Instagramu fotografiju sa svojeg prvog Fashion Weeka u New Yorku 1996, kad je debitirala.

Iako više neće nositi modne revije, Gisele će nastaviti sa svojim brojnim projektima.

'Moje tijelo mi je poručilo da je, iako radim nešto što ima svoju vrijednost, vrijeme da stanem. Ovo samo znači kraj moje manekenske karijere, ali ne povlačim se iz svijeta mode', rekla je Gisele u intervjuu za jedan brazilski magazin.

Gisele se proslavila svojim lookom prirodne ljepotice s plaže, a otkrili su je agenti u restoranu brze hrane dok je s prijateljicama iz škole bila na izletu.

Dugonoga manekenka maštala je tada o karijeri odbojkašice, no sudbina je htjela drukčije. Bila je i Victorijina anđelica od 2000. do 2007, a istakla se svojim specifičnim hodom.