NEMA KONKURENCIJE

On je uvjerljivo najzgodniji frajer na zagrebačkoj špici

15.04.2015 u 06:56

Bionic
Reading

Već neko vrijeme dečki ne zaostaju puno za curama kad je u pitanju moda, pa ni zagrebačka špica više nije samo u znaku ultra skockanih cura, već i modno osvještenih pripadnika jačeg spola

Traperice modernih krojeva, robusne gležnjače, visoke tenisice živih boja, jakne, karirane i jeans košulje te neizostavni modni detalji poput sunčanih naočala i muških torbica, ono je bez čega fashionisti ne odlaze u grad.

Među muškarcima koji su uvijek odjeveni s puno stila je glazbenik Maksim Mrvica, kojem bi rijetko tko dao 40 godina, koliko ima.

Čak i kad je jednostavno odjeven, Maksim upada u oči, pa nije ni čudo da su ga fotografi zapazili i dok se u crnim trapericama i majici šetao središtem Zagreba. Odlična frizura, kul torba i upečatljive sunčane naočale zaokružili su ovaj ležeran outfit proslavljenog glazbenika.

377406,376865,377395,377302
Crossover pijanist koji je poznat i izvan granica Hrvatske, po mnogima je jedan od najbolje odjevenih muškaraca, a njegovi stylinzi imaju jak osobni pečat. Za svoj stil je u ranijim intervjuima kazao da je inspiriran rockom, dodajući da se mnogi iznenade kad otkriju da se zapravo bavi klasičnom glazbom.