STANI PA GLEDAJ!

Scarlett Johansson zaista izgleda bolje no ikad

13.04.2015 u 09:25

Bionic
Reading

Dodjele nagrada idealna su prilika da se zvijezde pokažu u najboljem izdanju, a Scarlett Johansson briljirala je na dodjeli MTV Movie Awards

Glumica Scarlett Johansson prije sedam mjeseci rodila je kćerkicu Rose Dorothy, koju ima s francuskim novinarom Romainom Dauriacom, a izgleda bolje no ikad. Lijepa glumica oduševila je odličnim stylingom i make upom, ali i frizurom.

Kombinezon omiljenog dizajnera slavnih glumica i pjevačica Zuhaira Murada, naglasio je vitku liniju Scarlett Johansson, a boja koralja savršeno je odgovarala njenom tenu i make-upu.

Uz zelenu torbicu dizajnera Rogera Viviera, nosila je elegantne štikle u pastelnim tonovima s potpisom sve popularnije dizajnerice Sophie Webster, a šminka u stilu 1960-ih bila je bez greške.

Scarlett je pustila kosu i iako još uvijek ima kratku frizuru, promijenila je stil pa se ovoga puta odlučila za trendi opušteni look umjesto podignute i zalizane kose koju je često nosila u posljednje vrijeme za javnih pojavljivanja. Nema sumnje da će se vrlo brzo još jednom naći na listi najljepših i najseksipilnijih žena na svijetu.