NAGRADNJAČA

Poklanjamo kultne proizvode dr.Brandt kozmetike

09.04.2015 u 11:54

Bionic
Reading

Kozmetički brend dr. Brandt i tportal vam poklanjaju Needles no more je krema nove generacije za trenutno izglađivanje bora i Cellusculpt, jedinu bezalkoholnu anticelulitnu formulu s dvostrukom dozom kofeina

Kada pričamo o uklanjanju bora, često možemo čuti da je rješenje botoks. No, jeste li znali da se samo pet posto žena odluči podvrgnuti medicinskim zahvatima za mladolikiji izgled kože? Imajući to na umu, holivudski estetski kirurg dr. Brandt odlučio je pomoći svim ženama, a i muškarcima, da izgledaju što je najbolje moguće uz tretmane bez igle. Za 95 posto žena dr.Brandt iskoristio je naprednu tehnologiju te kreirao Needles no more.

Needles no more je krema nove generacije za trenutno izglađivanje bora, koja ciljano djeluje na mimičke bore na čelu, bore oko očiju i one između obrva. Formulirana je posebnim spojem tri sastojka koji sinergijski djeluju na tri razine, opuštajući mišiće i zaglađujući bore. Kreirana je tako da odmah izglađuje nabore i briše izražajne bore, a ujedno ostavlja mimiku lica netaknutom. Rezultati istraživanja pokazuju vidljivo poboljašni izgled linija i bora nakon samo četiri tjedna korištenja.

Inače su dr.brandt proizvodi za njegu kože utemeljeni na viziji i praksi svjetski poznatog dermatologa slavnih, dr. Fredrica Brandta. Njegova strast i predanost istraživanju, praksi i iskustvu doveli su do kreiranja inovativnih i izrazito učinkovitih formula protiv starenja. Zahvaljujući dr.Brandtu, kozmetiku slavnih možete koristiti i kupiti iz topline svoga doma. Jeste li spremni za botoks bez igle?

Jedan problem muči čak 90% žena! Neravnine, jamice na koži, rupičasti efekt sira, izgled narančine kore, povećani broj masnih stanica… Sve su to riječi kojima opisujemo celulit! Problem celulita riješio je Dr. Brandt sa svojim inovativnim proizvodom Celluscuplt

Dr.Brandt je iskoristio kriolipolizu - revolucionarni tretman bez operacije kojim se smrzavaju masne stanice i eliminiraju iz tijela. Izlaganje hlađenju je postavljeno tako da uzrokuje staničnu smrt potkožnog masnog tkiva bez oštećenja gornjih slojeva kože. Najpoznatija alternativa liposukciji.

Cellusculpt je jedina bezalkoholna anticelulitna formula s dvostrukom dozom kofeina te je kombinirana s aplikatorom za masažu kako bi se pojava celulita smanjila.

Aplikator s 5 kuglica od nehrđajućeg čelika pojačava snagu formule i optimizira učinak.

•Zaglađuje kožu i smanjuje pojavu celulita
•Učvršćuje i tonira, poboljšava teksturu i elastičnost kože te lagano hidratizira
•Hladi i smiruje umorne noge, hidratizira, potiče cirkulaciju krvi
•Bezalkoholna formula sprečava kristalizaciju i omogućuje bolje prodiranje
•Vizualno zaglađuje pojavu celulita na svim zabrinjavajućim područjima (ruke, bedra, stražnjica, bokovi, trbuh)

Dobitnica dr. Brandt Needles no more, kreme nove generacije za trenutno izglađivanje bora je Dunja Božučanin (Čepin) , a Dr. Brandt Cellusculpta, jedine bezalkoholne anticelulitne formule s dvostrukom dozom kofeina Anica Gambiraža iz Zadra. Proizvodi će im stići poštom na kućnu adresu.