DIVA BEZ MANE

Da, ove su noge stvorene za pokazivanje

02.04.2015 u 19:25

Bionic
Reading

Toliko je već puta pokazala svoje savršene obline, ali u kratkim bijelim hlačama Jennifer Lopez jednostavno je izgledala bolje nego ikad, a usput je svima pokazala što će se nositi ovog proljeća

Pop diva Jennifer Lopez trenutačno ima ulogu sutkinje i članica je žirija u Američkom idolu, a dok je dolazila na snimanje šoa, publika je pratila svaki njezin korak.

Prezgodna Latina nije mogla proći nezamijećeno u bijelim kratkim hlačama i bluzi s printom, oboje s potpisom Kohl’sa. Uz zlatne sandale Giuseppea Zanottija i neizostavan nakit, pop diva ovaj je put povezala dugu kosu u visoku trendi punđu. Da prati modu i trendove već je više puta dokazala jer primjerice i na dodjeli Oscara nosila je visoki konjski rep – ultra hit ove sezone među frizurama.

Prije snimanja emisije fotografirala se s ostalim članovima žirija i fanovima u pozadini te neke od fotografija objavila na Twitteru.

Pjevačica je navodno obnovila vezu s bivšim dečkom Casperom Smartom, a neke glasine tvrde da nisu ni prekinuli, već je sve bilo namješteno zbog promocije njenog novog filma.