NIZOZEMSKA MANEKENKA

Tko se ne bi zagledao u ovu tigricu na plaži?

01.04.2015 u 09:56

Bionic
Reading

Nizozemska manekenka Doutzen Kroes svojim tijelom mami uzdahe, a nema tko se nije okrenuo za njom na plaži

Plavokosa ljepotica proslavlja šestu godišnjicu veze i četiri godine braka, što je sa suprugom obilježila odmorom iz snova u Miamiju.

Doutzen je mamila poglede u upečatljivom jednodijelnom badiću sa zanimljivim printom tigra (s potpisom We Are Handsome) koji joj fantastično pristaje.

Bivša Victorijina anđelica i njezin suprug, DJ Sunnery James roditelji su dvoje djece, sinčića Phyllona i kćeri Myllene Mae, i ludo su se zabavljali na plaži, a nisu odoljeli ni sportskim aktivnostima.

Dugonoga ljepotica uživala je u zabavnom odmoru sa suprugom i djecom, a njezin izazovni kupaći kostim bio je pun pogodak. Tko bi rekao da je rodila prije samo osam mjeseci?

S Harper's Bazaarom podijelila je iskustvo prirodnog vraćanja linije nakon porođaja, a u tome joj je pomogao fitnes: 'Mislim da je to kombinacija dobrih gena koje sam dobila od mame i, naravno, zdrave prehrane i aktivna života. Oduvijek se bavim tjelovježbom. Obično čujemo samo priče o ženama koje nisu nikad vratile liniju nakon porođaja. Ali to nije istina, sve ovisi o načinu života koji ste vodili prije trudnoće. Poznam mnogo cura koje su vodile aktivan život i zdravo se hranile te su se postupno vratile na staro. Pomaže biti neopterećen time i uživati koliko je moguće', uvjerena je Doutzen.