KOJOJ BOLJE STOJI?

Iva i Nikolina u haljini koju obožavaju svjetske zvijezde

27.03.2015 u 11:17

Bionic
Reading

Crna Valentinova haljinica s efektnom crvenom kragnom očarala je ove jeseni holivudske zvijezde, ali i domaće ljepotice Nikolinu Ristović i Ivu Jerković koje su u njoj pozirale u razmaku od samo nekoliko mjeseci

Nije rijetkost da poznatim ljepoticama zapnu za oko isti komadi odjeće, pogotovo ako je riječ o trendi komadima s dizajnerskim potpisom. Tako je na proslavi desetog rođendana Optical Expressa u crnoj haljini s crvenom kragnicom s potpisom talijanske modne kuće Valentino zablistala manekenka Iva Jerković. Iva je look upotpunila crnom torbicom i seksi štiklama s potpisom Christiana Louboutina te naglašenim make-upom.

No identičnu haljinu nosila je u drugoj polovici prosinca prošle godine Nikolina Ristović, i to na otvaranju jednodnevnog Pop up Concept Storea u kinu Europi. Lijepa voditelja i tom je prigodom pokazala skladnu liniju.

Efektna crna haljinica s crvenim detaljem model je iz lanjske jesensko-zimske Valentinove kolekcije, a početkom studenog nosila ju je i Jennifer Lopez dok je promovirala svoju novu knjigu.

U popularnoj Valentinovoj haljinici pozirala je i krajem listopada modna ikona Olivia Palermo za net-a-porterov Edit, a u crvenoj verziji iste haljine pojavile su se prošle jeseni i holivudske zvijezde Reese Witherspoon i Emma Stone.

Crna haljinica od vune i svile s kontrastnom crvenom kožnom kragnicom koštala je u luksuznoj web-trgovini net-a-porter 2.500 eura ili oko 19.000 kuna i vrlo brzo je rasprodana.