DJEVOJKE SA STAVOM

Stilske igre Antonije Matković Šerić i Sare Renar

26.03.2015 u 16:18

  • +3

Otvaranje salona Boye by BBK

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bionic
Reading

Boye by BBK otvorio je u zagrebačkoj Dubravi još jedan profesionalni studio za bojenje kose, a svoju uspješnu priču nastavili su i sa svojim lijepim ambasadoricama, pjevačicama Antonijom Marković Šerić i Sarom Renar

Kantautorica Sara Renar i Antonia Matković Šerić, pjevačica grupe Pavel, na sinoćnjem otvaranju studija Boye by BBK u Dubravi prisutne su počastile svojim odličnim nastupom u kojem su uživali plesačice i umjetnice Ema Janković i Andrea Solomun (&M Company) te pobjednici Portanova Fashion Incubatora, dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, koji će svoju prvu kolekciju predstaviti večeras na Cro a Porteru te tako nastaviti uspješnu suradnju s Boye by BBK.

Otvaranjem još jednog studija ekipa stručnjaka koji stoje iza Boye by BBK pokazala je da postoji tržište za inovativne koncepte, a ponajviše to da su djevojke i žene oduševljene što za pristupačnu cijenu mogu dobiti kvalitetnu uslugu bojenja kose. Boye BY BBK nudi četiri usluge: prvo bojenje u životu, bojenje izrasta, pramenove i bojenje čitave kose, a cijene se kreću između 90 i 150 kuna. Cilj otvaranja ovakvog tipa salona, kako je rekla Branka Trohar, koja stoji na čelu Boya, bilo je stvoriti mjesto dostupno svima, i to bez naručivanja, tako da odgovara svačijem rasporedu.

A da im bezrezervno vjeruju, pokazale su i njihove vjerne klijentice i ambasadorice, uspješne it djevojke, dobitnica ovogodišnjeg Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu  Sara Renar i Antonia Matković Šerić.