NOVA MODNA IKONA

Amal Clooney ne treba pomoć stilista

26.03.2015 u 09:28

  • +12

Stil Amal Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Kad je londonska odvjetnica Amal Alamuddin prošloga ljeta postala gospođa Clooney, skrenula je na sebe pozornost modnog svijeta i svojim profinjenim stilom odijevanja

Supruga Georgea Clooneyja nova je modna ikona čiji je stil također prilično evoluirao otkad je u fokusu javnosti.

Amal Clooney, 37-godišnja odvjetnica rođena u Libanonu, svojim je fantastičnim modnim kombinacijama pokazala da itekako ima stila, a nije nesklona ni modnim eksperimentiranjima.

Modni joj je stil prepun sjajnih komada odjeće na kojima bi joj pozavidjele mnoge zaljubljenice u modu, a zanimljivo je da ne koristi pomoć stilista.

'Ona dizajnersku odjeću nosi s puno samopouzdanja, baš onako kako treba. Uspješno kombinira odjeću slavnih dizajnera poput McQueena ili Dolce&Gabbane i u svemu fantastično izgleda. Uzor je mnogim ženama, a modni stil joj je bez greške. Amal ne želi usluge stilista jer vjeruje svojim instinktima. Ona je prva dama Hollywooda. Ima stila, ima slavnog muža, uspješna je… Ne čudi da žene žele biti kao ona', kaže modni novinar Simon Glazin

Ovoga je tjedna dokazala da se ne boji trendova pa je hrabro nosila trapezice ludog boho printa (Giambattista Valli) i vrlo efektan top - smjelu kombinaciju nadahnutu 70-ima.

Tamnokosoj Amal sjajno stoje boje pa je plijenila pozornost na nedavnoj večeri sa suprugom Georgeom Clooneyjem u žutom kratkom kaputu. Lijepa odvjetnica zadivila je i na dodjeli Zlatnih globusa pojavivši se u dugoj crnoj haljini uz slavnog supruga.