SAMO JOJ FALI BIČ

Eva Longoria u neviđenom vamp izdanju

30.09.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Premda smo kad je u pitanju Eva Longoria navikli na romantične uvojke i glamurozne haljine u stilu starih filmskih diva, glumica nas je uspjela iznenaditi novim vamp lookom koji si je priuštila za snimanje naslovnice časopisa Citizen K

Longoria se potpuno preobrazila od očajne kućanice u vamp zavodnicu, a sve za potrebe snimanja naslovnice poznatog francuskog modnog časopisa.

Njezine prepoznatljive uvojke zamijenila je stroga i oštra crna poluduga perika sa šiškama, a umjesto u romantičnu dugačku haljinu kakvima je sklona uskočila je u samostojeće čarape, grudnjak i bokserice inspirirane Lady GaGom, zaogrnuta samo sakoom.

34-godišnju glumicu fotografirao je Ruven Afanador, a u časopisu se nalazi na fotografijama u seriji futurističke odjeće. Možda je poslušala koji savjet prijateljice Victorije Beckham koja voli eksperimentirati s izgledom.

Nedavno je Eva izjavila da u Victoriji vidi uzor. Osim što su u sličnim bračnim situacijama (i Evin je muž profesionalni sportaš, košarkaš), divi se njezinoj sposobnosti da istovremeno bude žena i majka, ali i glamurozna i prekrasna poslovna žena.