STANI PA GLEDAJ!

Ona i u 61. godini izgleda nemoguće mladoliko

25.03.2015 u 12:30

Bionic
Reading

Christie Brinkley opet je sve impresionirala svojom pojavom, ovaj puta u studiju NBC-a u New Yorku

Gotovo nemoguće mladolika izgleda za jednu 61-godišnjakinju, slavna je manekenka plijenila pažnju paparazza i nasmiješeno im dopustila da je fotografiraju.

U bijeloj haljini Alaia, baloneru i prekrasnim cipelama Burberry, Christie je još jednom izgledala upola mlađe nego što doista jest.

U karijeri dugoj 40 godina, zgodna Amerikanka krasila je mnoge naslovnice, ali posljednjih godina sve zanima u čemu je tajna njezina odličnog izgleda. Ona tvrdi da nije radila nikakve estetske zahvate te je sve stvar zdrava načina života i dobrih gena.

Odlučila je otkriti i kozmetičke tajne lansirajući svoju liniju proizvoda Christie Brinkley Authentic Skincare. Budući da je odrastala u sunčanoj Kaliforniji, Christie je objasnila za HuffPost Style kako je najveću štetu svojoj koži nanijela u mladosti, kada se previše sunčala. Stoga već godinama ima svakodnevnu rutinu: 'Odmah ujutro napravim piling cijelog tijela, od glave do pete. Nakon toga je obavezno mazanje - dnevna krema i malo seruma oko očiju.'

Uvečer kožu pak njeguje kokosovim uljem, a baš kao i kod organskih namirnica u prehrani, pazi da su svi proizvodi za njegu kože prirodni.