PROLJETNI LOOK

Severina u brendiranim krpicama od glave do pete

27.03.2015 u 13:34

Bionic
Reading

Nakon što je prošle godine iznosila dobar dio tada aktualne kolekcije Dolce&Gabbana, Severina je, sudeći po looku koji je pokazala na četvrtoj večeri Bipa fashion.hr-a, proljetnu modnu inspiraciju pronašla u aktualnoj kolekciji modne kuće Valentino

Na reviji Aleksandre Dojčinović, za razliku od brojnih poznatih žena koje su se pojavile u kreacijama koje je dizajnerica te večeri predstavljala, Severina je odlučila unijeti malo boje u modni događaj odabravši komade s potpisom Valentina.

Kako bi izbjegla kardinalni modni grijeh i pojavila se odjevena od glave do pete u odjeću jednog dizajnera, Severina je na Valentinovu suknju srednje dužine s prugicama u veselim proljetnim bojama odjenula kratku vesticu zelene boje s potpisom dizajnerice Stelle Mccartney čije kreacije također rado nosi.

Proljetni look u živim bojama upotpunila je torbicom neonski žute boje, također iz kolekcije proslavljenog talijanskog dizajnera Valentina, a zaokružila ga crvenim štiklama Rockstud, također s njegovim potpisom. Valentinove cipele Rockstud posljednjih su godina omiljen izbor brojnih svjetskih trendseterica, a nisu im odoljele ni naše poznate; u sličnom modelu dan ranije prošetala se i Anica Kovač.

Severinina ljubav prema skupim dizajnerskim krpicama nije tajna; na svojoj facebook-stranici često se hvali trendi dizajnerskim krpicama, a nisu joj strana ni fotografiranja streetstylea po uzoru na modne blogerice. Tako je popularna pjevačica lani na splitskoj Rivi pozirala u izdanju koje kao da je stilizirano za potrebe snimanja reklamne kampanje Dolce&Gabbana.