TAJNA LJEPOTE

Eva Mendes otkriva jednostavne beauty trikove

23.03.2015 u 10:00

Bionic
Reading

Eva Mendes, lijepa glumica kubanskih korijena oduševljava svojom ljepotom i ženstvenim stilom

Svestrana ljepotica okušala se i u modnim vodama pokrenuvši kolekciju odjeće, a sad je na tržište lansirala vlastitu make-up liniju pod nazivom Circa.

Eva je u taj pothvat ušla s velikim entuzijazmom, a kako kaže, veseli se podijeliti svoje make-up trikove. Glumica ističe da je otkad je postala mama svoju beauty rutinu prilično pojednostavila. 'Ne volim potrošiti puno na dotjerivanje, a otkad sam postala mama imam još manje vremena. Uspijem se našminkati za samo pet minuta! Kod mene se sve vrti oko samo pet proizvoda. Lagana podloga za lice, rumenilo u kremi, korektor, hidratizirajući balzam za usne i olovka za oči', kaže Eva dodajući da joj je korektor zbog podočnjaka omiljeni make-up proizvod. Često pribjegava 'uradi sama' rješenjima, osobito otkad je postala mama djevojčice Esmeralde Amade.

'Kad se radi o njezi kože, koristim stvari koje mogu naći u kuhinji. Kokosovo ulje pokazalo se kao sjajno sredstvo za hidrataciju kože, a kombiniram jogurt i morsku sol za piling. Nakon ovoga koža mi zbilja blista', otkrila je jednom prilikom.

'Prije nisam koristila podlogu (primer), ali pokazalo se da je odličan ako želite da vam šminka traje cijeli dan', kaže Eva koja obožava koristiti rumenilo u kremi. Olovku za oči, savjetuje Eva, možete koristiti i kao sjenilo ako četkicom malo razmažete liniju.

'Olovka za oči otvara pogled i odmah djelujete odmornije', kaže Eva dodajući da je za dobar izgled bitno stilizirati obrve.

Za ljepše i punije usne, Eva na gornju usnu stavlja malo posvjetljivača (highlightera).

Bez hranjivog balzama za usne Eva Mendes ne ide nikamo. 'Ne volim nositi ruževe, osim za večernje izlaske. Sviđaju mi se balzami jer su lagani i lijepo hidratiziraju usne. Najdraži su mi oni s okusom breskve', rekla je lijepa 40-godišnja glumica koja je u sretnoj vezi s holivudskim zavodnikom Ryanom Goslingom. Upoznali su se na snimanju filma 'Grijesi naših očeva' i imaju slatku kćer Amadu Esmeraldu