VRIJEME JE ZA PROMJENE

Zbog ovih pogrešaka s frizurom izgledate starije

22.03.2015 u 11:18

Bionic
Reading

Mnoge pripadnice ljepšeg spola složit će se s tvrdnjom da je za dobar izgled od ključne važnosti lijepa kosa, odnosno dobro ošišana i stilizirana frizura

Frizura može napraviti puno za nečiji izgled, odnosno postarati nas ili pomladiti za nekoliko godina.

Evo o čemu biste trebali voditi računa.
Aaron Grenia, stručnjak za kosu s velikim iskustvom upozorava na četiri najveće pogreške kad je u pitanju izgled kose koja vas može postarati.

Ne održavate frizuru
Mnoge žene katkad upadnu u zamku duljeg nešišanja pa im frizura vrlo brzo izgubi formu. 'Čak i samo ošišani vrhovi mogu učiniti puno za izgled, a idealno bi bilo ići na šišanje najmanje svakih sedam tjedana. Ovo se osobito odnosi na one koji imaju dugu kosu', kaže Grenia.

374401, 374267, 374382, 374267Boja kose
Nikako nemojte kosu bojati u pretjerano svijetle nijanse, pogotovo ne platinasto plavu! Takva boja može potpuno izbrisati zdrav sjaj s lica i postarati vas za nekoliko godina. Radije se odlučite za moderne balayage, ombre ili parcijalne pramenove koji su svjetliji tek nekoliko nijansi od ostatka kose.

Staromodna frizura
OK, neke frizure nikad ne izlaze iz mode, ali styling s vremena na vrijeme treba osuvremeniti. Dakle, recite zbogom natapiranim šiškama, previše laka na kosi, preočitim prugastim pramenovima, izrazito crnoj kosi s plavim odsjajem koja dobro pristaje samo mladim gotičarkama…

Male promjene
Ako se bojite drastičnih rezova ili radikalnih make overa, a želite osvježiti look, za početak odrežite šiške. Svakom obliku lica pristaje neki tip šiški pa zamolite frizera da vam pomogne. Osim toga, uvijek dobro došla promjena je i prebacivanje razdjeljka s jedne strane na drugu.