NAGRADNJAČE

Poklanjamo Indola Glamorous Oil proizvode za kosu

20.03.2015 u 09:21

Bionic
Reading

'Biti dobar u poslovanju danas nije dovoljno. Morate biti fantastični!', poznata je izjava Alana Austin-Smitha, najutjecajnijeg britanskog savjetnika za razvoj poslovanja u frizerskim salonima, koji je ujedno i jedan od stručnih predavača ovogodišnjeg frizerskog festivala Hairstyle News. Upravo je ova izjava glavna motivacija frizera koji će se 12. godinu zaredom okupiti na najznačajnijem regionalnom frizerskom događanju

Poznati frizerski festival okupit će 28. i 29. ožujka u Hrvatskom kulturnom domu u Rijeci brojne domaće i strane stručnjake koji će prenijeti najnovija saznanja o trendovima, tehnikama šišanja, bojama za kosu, modernim tehnologijama, ali i stručnim poslovnim znanjima kako bi se podigla kvaliteta usluga frizerskih salona. Inspirativne frizerske kolekcije premijerno će predstaviti timovi Davines, Indola, Subrina Professional, ZGAT Academy/Wella Professionals te Idea Academy/Keune, a na look&learn seminarima nastupit će Indola, Mič Styling Academy/Paul Mitchell i Stevo Hair Academy/Keune.

Ovogodišnji Festival daje poseban naglasak i muškom frizerstvu, pri čemu će se kroz stručni show predstaviti The Barbers i Kapetan Brko, a kroz look&learn seminar Gospon Fulir i Green Deco. Umjetnost uređivanja muškaraca ne samo da je hit u svijetu, nego donosi i kvalitetan profit, a kako 'diše' tržište saznat će se na tematskom okruglom stolu Povratak brijačnica – trend ili nešto što tržište traži?. Bitno je spomenuti da se frizerski timovi i edukatori, koje okuplja Hairstyle News festival, pripremaju mjesecima unaprijed kako bi na festivalskim pozornicama predstavili svoja stručna znanja i vještine.

Nakon prošlogodišnjeg nastupa najpoznatijih frizera koji su ostavili svoj trag u regionalnom frizerstvu, i ovogodišnji festivalski program uveličat će imena nekih od najuspješnijih frizerskih stručnjaka iz regije. U sklopu programa 'Večer s frizerskim zvijezdama' nastupit će Dražen Crnadak iz Zagreba, Ivica Pavlačić iz Karlovca, Joško Tafra iz Omiša, Elvir Bajrić iz Sarajeva, Željko Samardžija iz Banja Luke, Dušan Ličina iz Beograda, Duško Radević Bajlo iz Kotora, Ivan Vukčević iz Podgorice te Tomaž Turk iz Ljubljane koji će demonstrirati svoje frizersko umijeće. Sudionike Festivala očekuje prava frizerska poslastica jer će ovi eminentni stručnjaci predstaviti svoje vizije frizerstva, te strast i energiju koju svi zajedno dijele prema frizerskoj profesiji.

Posebno pripremljen edukativni segment Festivala već su tradicionalno i poslovni seminari za frizere na kojima nastupaju i najpoznatija svjetska imena. Gost iz Londona, Alan Austin-Smith, međunarodni je govornik svjetskog ugleda i jedan od najutjecajnijih britanskih savjetnika za razvoj poslovanja u frizerskim salonima, te autor tri bestselera iz biblioteke The Fantastic Hairdresser.

Uz frizerskog poslovnog 'maga', na poslovnim seminarima nastupit će i Neven Radović koji po magazinu Vogue slovi kao jedan od 7 najboljih američkih frizera. On će ispričati svoju inspirativnu priču o uspjehu kako bi dodatno motivirao naše frizerske stručnjake. Ovaj talentirani Karlovčanin u salonu u Washingtonu frizira poznate dame A liste, kao što su glumice Cynthia Nixon, Claire Danes i Lynda Carter, a zbog brojnih VIP klijentica iz Dubaija, New Yorka, Los Angelesa i Miamija nerijetko leti s jednog kraja svijeta na drugi. Poslovno-edukativni segment Festivala obogatit će i poznati domaći stručnjaci: Aleksandra Oparov, Danijel Bićanić, Tijana Debelić i Ilija Brajković.

Komplet proizvoda za njegu kose Indola Glamorous Oi dobila je Ana Korica (Zagreb).