LOOK BEZ GREŠKE

Tko može odoljeti ljepoti Monike Mamić?

17.03.2015 u 16:01

Monika Mamić za Russell Brown

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Marko Grubišić

Bionic
Reading

Lijepa TV voditeljica Monika Mamić glavna je zvijezda editorijala koji je snimila za sve popularniji brend Russell Brown, iza kojeg stoje nogometaš Dejan Lovren i PR stručnjak Lovro Krčar

Photosession je snimljen na zagrebačkim ulicama, a Monika ostavlja bez daha svojom ljepotom.

Nova kolekcija nadahnuta urbanom modom lijepoj Moniki stoji savršeno, a zgodne majice s veselim printom, kojima dominira zaštitni znak ovog brenda, sovica, lako je uklopiti u sve odjevne kombinacije.


Lijepa brineta priznala je da nosi štikle samo u svečanim prigodama te da je se najčešće može vidjeti u casual odjeći i nezaobilaznim trapericama.

'Štikle su kod mene samo za večernje izlaske i vjenčanja. Najbolje se osjećam u trapericama i casual varijantama jer sam stalno u điru s klincima pa mi je tako najjednostavnije. I suprug me najčešće viđa u trapericama pa se iznenadi kada se pojavim u haljini. No s njim se rijetko savjetujem, jer njega to uopće ne zanima', rekla je Monika svojedobno za tportal.

Za fotografije je zaslužan Marko Grubišić, styling potpisuje Davor Jelušić, make-up Saša Joković, a frizuru frizerski salon Glamour.

Pogledajte i video koji je snimljen uz ovaj editorijal, a potpisuje ga redatelj Bruno Mustić.