NAGRADNJAČE

Osvojite uređaj za čišćenje lica Oriflame SkinPro Cleansing System

25.03.2015 u 09:40

Bionic
Reading

Potrebna je samo jedna minuta dnevno kako bi postigli osam puta blistaviji izgled kože lica, smanjenu vidljivost pora, poboljšnu teksturu kože i ujednačeni tonus kože. Oriflame kozmetika i tportal vam poklanjaju najnoviji proizvod - SkinPro Cleansing System – visoko učinkoviti uređaj za čišćenje lica

Tajna je u učinkovitom čišćenju lica. Temeljito čišćenje je neizostavan prvi korak u njezi kože kojim uklanjamo nečistoće, make-up i masnoće zarobljene u porama da bismo povećali učinak daljnje njege.
Upravo iz tog razloga, Oriflame kozmetika je lansirala svoj najnoviji proizvod - SkinPro Cleansing System – visoko učinkoviti uređaj za čišćenje lica koji pruža maksimalan učinak na koži. Po ocjeni korisnica uz SkinPro Cleansing System postiže se pet puta učinkovitiji efekt od uobičajenog ručnog čišćenja.

U nekoliko jednostavnih koraka, proizvod je dovoljno nježan za svakodnevnu upotrebu. I dovoljna je samo jedna minuta dnevno! Za najbolje rezultate, potrebno je lice očistiti dva puta dnevno; ujutro i navečer.

Sa SkinPro Cleansing System uređajem dovoljna su 4 jednostavna koraka: četkica se prvo navlaži vodom, zatim se nanese omiljeno sredstvo za čišćenje lica, te se nakon toga lice čisti sa Skin Pro Cleansing Systemom kružnim pokretima do 1 minute. Nakon čišćenja lice se temeljito ispere vodom.

SkinPro uređaj za čišćenje lica ima dvije zamijenjive četkice u obliku konusa – jedna za dubinsko čišćenje kože, a druga za normalnu/osjetljivu kožu lica. Rotirajuća glava uređaja daje mogućnost dvije brzine čišćenja, ovisno o licu i namjeni.

SkinPro uređaj dostupan je u novom katalogu Oriflame kozmetike. Cijena uređaja iznosi 189,90 kn. (Uređaj sadrži: tijelo uređaja, glavu s četkicom za čišćenje normalne/osjetljive kože, praktični stalak, torbicu, 2 AA baterije. Dodatno su dostupne SkinPro zamjenjive glave za čišćenje kože – 2 kom u paketu)

Dobitnica Oriflame SkinPro Cleansing System uređaja za čišćenje lica je Antonella de Rossi iz Zagreba.