NAGRADNJAČE

Poklanjamo vam estetski tretman Med2Contour

17.03.2015 u 12:37

Bionic
Reading

Dolaskom toplijih dana masne naslage, celulit i opuštena koža postaju vidljiviji. Rješenje za te probleme je Med2Contour - ultrazvučni estetski tretman oblikovanja tijela. Riječ je 'liposukciji bez noža' koja će vas bezbolno riješiti neželjenih centimetara i bez zahtjevnog vremena oporavka, a jedan tretman neinvazivne metode za smanjenje obujma tijela pomoću aparata MedContour (regija tijela po izboru: trbuh sa strukom ili natkoljenice s bedrima) daruje Specijalistička ordinacija za estetsku kirurgiju mr. sc. dr. Vladimira Borića

Prateći dokazano najbolje svjetske smjernice, dr. Vladimir Borić u svojoj specijalističkoj ordinaciji primjenjuje i tretman jedinstvenim uređajem za neinvazivno oblikovanje tijela - Med2Contour. To je jedinstven, siguran i bezbolan estetski tretman koji preoblikuje pojedine problematične dijelove tijela, a postao je zlatni standard. Postižu se izvrsni rezultati mjerljivi već nakon prvog tretmana.

Ultrazvučna terapija, vakuum masaža, limfna stimulacija i limfna drenaža četiri su metode spojene u ovom fantastičnom uređaju, a sinergijskim djelovanjem ovih metoda postižu se izvrsni rezultati.

Med2Contour je metoda izbora za sve koji se žele uspješno riješiti masnih naslaga, tvrdokornog celulita i opuštene kože na problematičnim zonama na tijelu, bez potrebnog vremena oporavka.

Tretman se provodi u području trbuha, struka, leđa, bokova, stražnjice, nadlaktica, natkoljenica, bedara, koljena i listova nogu. Osim što uklanja masne naslage i celulit, Med2Contour smanjuje obujam tretiranog područja, postiže zaglađenost kože, izravnava njene neravnine, poboljšava teksturu, omekšava i pomlađuje kožu dajući joj kvalitetan tonus.

Više informacija potražite na: http://www.estetskakirurgija.com/med2contour/,

Specijalistička ordinacija za estetsku kirurgiju mr. sc. dr. Vladimira Borića najbržim čitateljicama darovala je jedan tretman u vrijednosti  od 1.500 kuna (regija tijela po izboru: trbuh sa strukom ili natkoljenice s bedrima) čitateljici Vlasti Krenajz iz Zagreba, 50  posto popusta na tretman (regija tijela po izboru: trbuh sa strukom ili natkoljenice s bedrima) dobila je  Nada Tucak iz Zagreba, a 30 posto popusta na tretman (regija tijela po izboru: trbuh sa strukom ili natkoljenice s bedrima) dobila je Zlata Brajković iz Zagreba.