NEVEN CIGANOVIĆ

Sezona ljubavnih obračuna

29.09.2009 u 09:10

Bionic
Reading

'Skandaloznu' sezonu otvorile su dvije manekenke koje su se potukle oko ne baš nekog frajera, svojim novim seksualnim pikanterijama začinila ju je Nives Celzijus, a dopunile dame koje su se bacile u potragu za što mlađim frajerima

Novopečena 'najseksi' Hrvatica Malina Grahek zbog ljubavi je u jednom zagrebačkom narodnjačkom klubu nokautirala inače plahu i ne baš skandalima sklonu Anteu Kodžoman. Naš bloger Neven Ciganović, zamijetio je da su curke svojim chick fightom izazvale nezapamćeno zanimanje javnosti, toliko da su se navodno već počele otvarati kladionice koja će izvući deblji kraj u sljedećoj rundi, a oni koji su položili lovu na nešto mlađu i navodno trudnu Malinu, izgleda da su dobro procijenili.

Osim o Malininoj trudnoći, ovih dana se nagađalo i o trudnoći skandalozne Cice Kaubojke, ali i o njezinoj namjeri da uglazbi stihove koje je kao curetak pisala naša današnja premijerka Jadranka Kosor. Seksipilna Nives počastila nas je i još nekim novim pikanterijama iz svog seksualnog života, neke druge naše celebrity dame uveseljavale su nas svojim ljubavnim igrama i natjecanjem u tome koja će upecati što mlađeg frajera. Jelena Rozga Vlatka Pokos Lana Jurčević samo su neke od njih. Više o svemu pročitajte u novom postu bloga našeg blogera Plastika Fantastika.