PREKRASNA U CRVENOM

Jennifer Lopez ima tijelo o kakvom sanja svaka žena

11.03.2015 u 10:44

Bionic
Reading

Pop diva Jennifer Lopez još je jednom sve zadivila, ovaj put u uskoj crvenoj haljini koju je odabrala za gostovanje u šouu Jimmyja Kimmela

Jennifer Lopez trenutačno je u žiriju šoa 'American Idol' pa je s ostalim članovima, Keithom Urbanom i Harryjem Connickom Jr gostovala kod slavnog voditelja.

Iako je tema bila o natjecateljima i snalaženju članova žirija u šouu, sve su oči bile uprte u lijepu Jennifer koja s 45 godina izgleda kao dvadesetogodišnjakinja. Crvenom uskom haljinom istaknula je vitku liniju i slavne obline, šminkom istaknula oči i izgledala - senzacionalno.

Haljina brenda Preen vrlo je efektna zbog boje, ali i izrezanog oblika na leđima, širokih naramenica i zatvarača sa strane.

Da bi sve to došlo do izražaja, kosu je svezala u trendi konjski rep i ostavila pramenove uz lice. Sasvim očekivano, noge je naglasila crvenim štiklama Casadei u istom tonu kao što je haljina, a i ovaj je put nosila narukvicu oko noge. Budući da je nosi vrlo često, očito joj ima neko posebno značenje.

Nakon što je briljirala u prelijepoj haljini kuće Ellie Saab na nedavnoj dodjeli Oscara, Jennifer Lopez nastavlja sa ženstvenim stilom kakav bi si rado priuštile mnoge žene.