TRBUŠNJACI ZA POŽELJETI

U inat svima istesala je liniju pa se hvali

28.02.2015 u 10:58

Bionic
Reading

Khloe Kardashian jedna je od tri slavne sestre iz istoimenog klana, a tijekom više sezona obiteljskog reality showa uvijek se borila sa stigmom one koja ima višak kilograma

Poznato je da kamera uvijek dodaje koji kilogram više, a tijekom snimanja reality showa to je često osjetila Khloe Kardashian pa su je nazivali debelom. Ona je to iskoristila da preokrene svoj život u pozitivnom smislu te sada ponosno pokazuje rezultate. Na svojim profilima na društvenim mrežama objavila je fotografije isklesanih trbušnjaka i vitke linije.

'Gledajući u fotografije iz prošlosti, vidim da nisam bila svjesna koliko je nezdrav bio moj način života. Ne bih se nazvala debelom, ali se vidi da nisam živjela zdravo', napisala je na svome profilu Khloe što misli o sebi dvije godine unatrag.

Dodala je kako je krenula s vježbanjem prvenstveno zato da izbaci stres i počne se bolje osjećati, ali je ubrzo u tome pronašla i puno više.

Sada je ponosna vlasnica isklesanih trbušnjaka i želi da svi vide kako se trud isplati. Svima koji žele isto savjetuje da krenu polako jer ako si zadaju previše neće izdržati ritam i brzo će odustati. Također je naglasila kako je važno redovno vježbati, koliko god se to kratko i malo činilo.