ZANOSNA NA ŠPICI

Zbog nje smo poželjeli da zima traje što dulje

02.03.2015 u 07:04

Bionic
Reading

Ljepotice na zagrebačkim ulicama jednostavno obožavaju zimu i uopće ih ne brine što je hladno, jer one baš u inat svemu tjeraju svoje i furaju svoj film

Bez obzira na niže temperature, lijepe djevojke ne odustaju od mode, već naprotiv, koriste sve zimske adute kako bi privukle poglede i bile in. Mogu se vidjeti razni stajlinzi i svatko bi tu pronašao modnu priču za sebe, nešto čemu će se prikloniti i sjetiti idući put za vrijeme šopinga.

Volite li tople bunde, ne libite se odjenuti ih pa čak i u raznim bojama koje su daleko odo onih prirodnih i uobičajenih. Odličan je primjer pokazala atraktivna plavokosa ljepotica koja je bundu u tirkiznoj boji odlično uklopila u svoj stajling. Trendi čizmice i torba i dalje su totalno in i uvijek će biti jer bez toga nijedan look ne može biti kompletan.

Uskoro ćemo teške kapute i tople bunde zamijeniti nešto laganijim jaknama, ali čizmice i torbice i dalje će se provlačiti kroz svakodnevni stil.

Zato je pametno potrošiti novac na jedan od ta dva detalja, ako već imate potrebu trošiti i ne možete odoljeti izlozima trgovina.